Borongan Cina Awi Kai Roti Slicer Foldable Compact motong Board

Katerangan pondok:

Item No: KCB015
Ukuran: 12.6 "Panjang x 8.7" Lebar "x 5.1" Jangkungna 32x22x13 (cm)
OEM / ODM: Rojongan


  • :
  • Rincian produk

    Inpormasi Tambahan

    promosi

    Inovasi, kualitas luhur sareng reliabilitas mangrupikeun nilai inti perusahaan urang.Prinsip-prinsip ieu ayeuna langkung ti kantos janten dasar kasuksésan urang salaku perusahaan ukuran pertengahan anu aktip sacara internasional pikeun Grosir Cina Awi Kayu Roti Slicer Foldable Compact Cutting Board, Bisi anjeun dina lookout pikeun kualitas luhur, pangiriman gancang, pisan pangalusna sanggeus. rojongan tur supplier nilai hébat di Cina pikeun sambungan bisnis leutik jangka panjang, urang bakal pilihan pangalusna anjeun.
    Inovasi, kualitas luhur sareng reliabilitas mangrupikeun nilai inti perusahaan urang.Prinsip-prinsip ieu ayeuna langkung ti kantos janten dasar kasuksésan urang salaku perusahaan ukuran pertengahan anu aktip sacara internasional pikeunCina Utensils Dapur jeung Awi harga, Pausahaan kami mangrupa supplier internasional on jenis ieu dagangan.Urang nawiskeun hiji pilihan endah tina produk kualitas luhur.Tujuanana kami nyaéta pikeun ngahibur anjeun ku koleksi produk anu émut nalika nyayogikeun nilai sareng jasa anu saé.Misi kami saderhana: Pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu pangsaéna pikeun para nasabah dina harga panghandapna.

    3 ketebalan béda pikeun anjeun milih

    Slicer roti awi nyayogikeun 3 setélan ukuran anu béda pikeun ngabantosan anjeun nyiksikan ketebalan anu sampurna.Naha anjeun resep ukuran nyiksikan kandel atanapi ipis, slicer roti adjustable ieu ngidinan Anjeun pikeun nyiksikan merata tur rapih nyiksikan ku milih slot béda sakumaha anjeun resep.

    Baki crumb jeung piring porsi

    Sawaktos Anjeun keur motong roti, éta bisa dipaké salaku collector breadcrumb, ngarasakeun nyieun roti imah di kirang waktos tur ngajauhan messes setrés kalawan Purenjoy loaf pituduh motong.

    Saatos Anjeun rengse motong roti atawa jajan, éta bakal meta salaku baki porsi keur ngangkut roti atawa buah.

     

    Gampang tilepan datar pikeun pamakéan salajengna

    Desain tilepan adjustable

    GUNA - Puterkeun pituduh péso anu dimuat dina cinyusu ka posisi muka ngonci sorangan.Selapkeun eureun roti.Teundeun roti dina slicer jeung motong péso anjeun sapanjang alur.

    PENYIMPANAN - Dorong pituduh péso kaluar tina kiyeu nahan sateuacan puteran ka handap, teras lipat ka datar pikeun nempatkeun kana baki

     

    MOQ Low Pikeun Sidang Orde

    200 PCS tiasa dikirim dina 30 dinten


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Bungkusan Dimensi 12.6"Panjang x8.7" Lebar" x5.1" Jangkungna 32x22x13(cm)
    Beurat 1 kg / 2,2 pon
    Émbaran CTN 8 lembar/ctn
    Beurat bersih 8 kg/ctn
    Beurat kotor 9 kg/ctn
    Bahan Awi
    istilah pamayaran T/T, L/C
    Logo Sesuaikeun
    Sertipikat BSCI .ISO9001.FSC.FDA.LFGB .BPA GRATIS

     

     

    100% pamariksaan
    Nganjang ka pabrik
    Mesen leuwih ti $1000,0 meunang diskon 2%.

    coupon

  • Produk patali