Borong Papan Keju Awi sareng 2 Laci Charcuterie Platter pikeun Anggur, Kéju, Daging MOQ 300 PCS Kanggo Penjual Anyar

Katerangan pondok:

SKU:KC013
ukuran:13.7" P x L x T 1.5" H 34.8 x 38 x 3.8 (cm)
OEM / ODM:Ngarojong


Rincian produk

Inpormasi Tambahan

promosi

Pikeun nyumponan kepuasan anu dipiharep para nasabah, kami gaduh awak anu kuat pikeun nawiskeun pangrojong pangsaéna anu kalebet pamasaran, panghasilan, ngahasilkeun, produksi, manajemén anu saé, bungkusan, gudang sareng logistik pikeun Papan Keju Awi Grosir kalayan 2 Laci Charcuterie Platter pikeun Anggur, Kéju, Daging MOQ 300 PCS Pikeun seller Anyar, Salaku ahli husus dina widang ieu, kami komitmen pikeun ngarengsekeun sagala masalah panyalindungan hawa badag pikeun pamaké.
Pikeun nyumponan kepuasan anu dipiharep para nasabah, kami gaduh awak anu kuat pikeun nawiskeun pangrojong anu pangsaéna anu kalebet pamasaran, panghasilan, ngahasilkeun, produksi, manajemén anu saé, bungkusan, gudang sareng logistik pikeunCharcuterie Platter pikeun Anggur, Kéju, daging, Urang boga leuwih ti 8 taun pangalaman dina industri ieu sarta boga reputasi alus dina widang ieu.solusi kami geus meunang pujian ti konsumén sakuliah dunya.Tujuan kami nyaéta pikeun ngabantosan para nasabah ngawujudkeun tujuanana.Kami geus nyieun usaha hébat pikeun ngahontal kaayaan win-win ieu sarta tulus ngabagéakeun anjeun gabung kami.
QQ截图20181011094237 QQ截图20181011094213 QQ图片20190827171042 QQ截图20190827172536 QQ截图20190827172511 QQ截图20190827172343 QQ截图20190827172457 QQ截图20190827172325 QQ截图20190827172223 QQ截图20181011094330 IMG_7649 IMG_7722


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Bungkusan Dimensi 13.7" P x L x T 1.5" H 34.8 x 38 x 3.8 (cm)
    Beurat 2,35 kg / 5,22 pon
    Émbaran CTN 4 PCS/CTN
    Beurat bersih 9,4 kg/ctn
    Beurat kotor 12,4 kg/ctn
    Bahan Awi
    istilah pamayaran T/T, L/C
    Logo Sesuaikeun
    Sertipikat BSCI .ISO9001.FSC.FDA.LFGB .BPA GRATIS

    pangiriman sampel bébas
    Desain kotak bungkusan gratis
    Bébas shooting video
    DDP, FOB. pilihan pengiriman barang
    Shou Anjeun Sabaraha Biaya Ngajual di Amazon

    1 2

  • Produk patali