Pemasok Top Cina Oval Kayu Kayu Bambu Motong Keju Papan Set sareng Laci Sareng Pisau Set 4

Katerangan pondok:

SKU:KC014
Ukuran: 13.8''Lx9.37.87"Wx0.78" H 35.2x20x4(cm)

OEM / ODM:Ngarojong

MOQ: 200 SET

Bahan: Awi & Kai

Prosés Tipe: CNC Engraving

Disposable: Non-Disposable

Sertifikasi: FDA, CE / EU

Fitur: Ramah Lingkungan

Pamakéan: Dahareun


Rincian produk

Inpormasi Tambahan

promosi

Kami ngagaduhan mesin manufaktur anu paling maju, insinyur sareng pagawe anu berpengalaman sareng mumpuni, ngaku sistem manajemen kualitas anu saé sareng ogé tim penjualan kotor spesialis anu ramah pra / dukungan saatos penjualan pikeun Pemasok Top China Oval Wooden Wooden Bamboo Cutting Cheese Board Set sareng Laci Jeung Knife Set of 4, Tujuan kami pikeun mantuan prospek ngartos tujuan maranéhanana.Kami ngahasilkeun usaha anu hadé pikeun ngawujudkeun predicament win-win ieu sareng ngabagéakeun anjeun pikeun pasti ngadaptarkeun kami!
Kami ngagaduhan mesin manufaktur anu paling maju, insinyur sareng pagawe anu berpengalaman sareng mumpuni, ngaku sistem manajemen kualitas anu saé sareng ogé spesialis anu ramah tim penjualan kotor pra / dukungan saatos penjualan pikeunCina Awi Opak Board jeung Awi motong Board harga, Tenet kami nyaeta "integritas kahiji, kualitas pangalusna".Kami ngagaduhan kapercayaan dina nyayogikeun anjeun jasa anu saé sareng produk idéal.Urang tulus miharep bisa ngadegkeun kerjasama bisnis win-win sareng anjeun dina mangsa nu bakal datang!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Bungkusan Dimensi 13.8''Lx9.37.87"Wx0.78" H 35.2x20x4(cm)
    Beurat 2,15 kg / 4,7 pon
    Émbaran CTN 4 PCS/CTN
    Beurat bersih 7,8 kg/ctn
    Beurat kotor 9,2 kg/ctn
    Bahan Awi
    istilah pamayaran T/T, L/C
    Logo Sesuaikeun
    Sertipikat BSCI .ISO9001.FSC.FDA.LFGB .BPA GRATIS

    Ngan $20 meunang pangiriman sampel
    Kartu sukur gratis
    Poto shooting bébas
    DDP jasa pengiriman barang panghandapna
    Analisis pasar produk

  • Produk patali