Top Kelas Cina Awi snack porsi Board pikeun piknik outdoor motong Board kalawan Panyekel Anggur

Katerangan pondok:

Item No: KCB021
Diménsi: OEM / ODM: Rojongan

MOQ: 200 SET

Bahan: Awi & Kai

Prosés Tipe: CNC Engraving

Disposable: Non-Disposable

Sertifikasi: FDA, CE / EU

Fitur: Ramah Lingkungan

Pamakéan: Dahareun


  • :
  • :
  • Rincian produk

    Inpormasi Tambahan

    promosi

    Nganggap tugas pinuh pikeun nyugemakeun sagala tungtutan klien kami;ngahontal kamajuan ajeg ku pamasaran ngembangkeun purchasers urang;tumuwuh jadi mitra koperasi permanén ahir konsumén jeung ngamaksimalkeun kapentingan konsumén pikeun Top Kelas Cina Awi snack porsi Board pikeun piknik outdoor motong Board jeung Holder Anggur, Hirup ku kualitas alus, pamutahiran ku skor kiridit téh ngungudag langgeng urang, Urang pageuh ngarasa yén teu lami saatos anjeun ningali urang bakal janten mitra jangka panjang.
    Nganggap tugas pinuh pikeun nyugemakeun sagala tungtutan klien kami;ngahontal kamajuan anu ajeg ku pamasaran pamekaran pembeli urang;tumuwuh jadi mitra koperasi permanén final konsumén jeung ngamaksimalkeun kapentingan konsumén pikeunTop Kelas Cina Awi snack porsi Board pikeun piknik outdoor motong Board kalawan Panyekel Anggur, Kanggo saha waé anu resep kana sagala barang dagangan kami saatos anjeun ningali daptar produk kami, pastikeun anjeun leres-leres ngarasa bébas ngahubungi kami pikeun patarosan.Anjeun tiasa ngirim email ka kami sareng ngahubungi kami pikeun konsultasi sareng kami bakal ngabales anjeun pas kami tiasa.Upami éta gampang, anjeun tiasa mendakan alamat kami dina situs wéb kami sareng sumping ka bisnis kami pikeun inpormasi anu langkung seueur ngeunaan barang dagangan kami ku anjeun nyalira.Kami salawasna siap ngawangun hubungan gawé bareng nambahan sarta ajeg kalayan sagala konsumén mungkin dina widang nu patali.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Bungkusan Dimensi ngaropéa
    Beurat
    Émbaran CTN 8 lembar/ctn
    Beurat bersih
    Beurat kotor
    Bahan Awi
    istilah pamayaran T/T, L/C
    Logo Sesuaikeun
    Sertipikat BSCI .ISO9001.FSC.FDA.LFGB .BPA GRATIS

     

     

    Desain labél gratis
    pangiriman sampel bébas
    Ukiran logo gratis
    asisten seller Amazon

  • Produk patali