Sampel - Grosir Papan motong Awi ageung sareng Mangkuk Panyimpen Silikon

Katerangan pondok:

Item No: KCB018
Ukuran: 16.9 "Panjang x 13" Lebar "x 0.78" Jangkungna 43x33x2 (cm)
OEM / ODM: Rojongan


  • :
  • Rincian produk

    Inpormasi Tambahan

    promosi

    Kauntungan kami nyaéta ngirangan biaya, tim panghasilan dinamis, QC khusus, pabrik anu kuat, jasa kualitas premium pikeun Sampel - Grosir Papan Pamotongan Awi Besar sareng Mangkuk Panyimpen Silikon, Wilujeng sumping pikeun gawé bareng sareng ngembangkeun sareng kami!kami bakal neruskeun nyadiakeun produk kalawan kualitas luhur jeung harga kalapa.
    Kauntungan kami nyaéta ngirangan biaya, tim panghasilan dinamis, QC khusus, pabrik anu kuat, jasa kualitas premium pikeunCina Awi motong Board sarta motong kayu harga Board, Urang difokuskeun nyadiakeun layanan pikeun klien kami salaku unsur konci dina strengthening hubungan jangka panjang urang.Kasadiaan terus-terusan produk kelas luhur dina kombinasi sareng jasa pra-jualan sareng saatos penjualan anu saé mastikeun daya saing anu kuat dina pasar anu beuki global.

    Kriteria pangsaéna pikeun milarian supplier sareng ngajantenkeun sumber anjeun gampang

    Ieu mangrupikeun kriteria pikeun ngagampangkeun prosés milarian supplier anu leres.

    • Prosés sumber anjeun kedah gampang sareng fleksibel.
    • Theongkos barang dijual(CoGS) kedah cukup handap pikeun mastikeun margin kauntungan anu saé.
    • Produk anjeun kedah kualitas luhur.Aranjeunna kedah diuji sareng dipercaya.
    • Pabrikan kedah tiasa skala upami anjeun ngembangkeun bisnis anjeun.

    Sadayana tiasa leres dina Gaya Sasak


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Bungkusan Dimensi 16.9"Panjang x13" Lebar" x0.78" Jangkungna 43x33x2(cm)
    Beurat 1 kg / 3,97 pon
    Émbaran CTN 6 lembar/ctn
    Beurat bersih 10,8 kg/ctn
    Beurat kotor 11,8 kg/ctn
    Bahan Awi
    istilah pamayaran T/T, L/C
    Logo Sesuaikeun
    Sertipikat BSCI .ISO9001.FSC.FDA.LFGB .BPA GRATIS

     

     

    100% pamariksaan
    Nganjang ka pabrik
    Mesen leuwih ti $1000,0 meunang diskon 2%.

  • Produk patali