Pabrik OEM / ODM Cina Awi ziplock kantong panyimpen organizer Dapur laci Pangatur Cocog jeung Ziploc, Solimo, Bungah, Hefty pikeun Galon, Quart, Sandwich & Snack Ragam Ukuran Kantong (4 Piece Set)

Katerangan pondok:

Item No: KB028
ukuran:

12″x5″x3x”-1pcs 8″x4″x3″-3pcs

30,5 × 12,7 × 7,6 cm

Ukuran 20,3 x 10,6 x 7,6 cm

MOQ: 200 SET

Bahan: Awi & Kai

Prosés Tipe: CNC Engraving

Disposable: Non-Disposable

Sertifikasi: FDA, CE / EU

Fitur: Ramah Lingkungan

Pamakéan: Panyimpenan


Rincian produk

Inpormasi Tambahan

promosi

Sedengkeun pikeun ongkos agrésif, kami yakin yén anjeun bakal neangan jauh jeung lega pikeun sagala hal anu bisa ngéléhkeun kami.Urang bisa kalayan gampang nangtang kalawan kapastian mutlak yén pikeun kualitas alus misalna dina biaya sapertos urang nu panghandapna sabudeureun pikeun OEM / ODM Factory Cina Awi ziplock kantong organizer gudang, Adhering arah filosofi perusahaan tina 'customer 1st, forge payun', urang tulus ngabagéakeun konsumén ti di imah anjeun sarta mancanagara pikeun cooperate kalawan kami.
Sedengkeun pikeun ongkos agrésif, kami yakin yén anjeun bakal neangan jauh jeung lega pikeun sagala hal anu bisa ngéléhkeun kami.Urang tiasa sacara gampil nyatakeun kalayan kapastian mutlak yén pikeun kualitas anu saé kalayan biaya sapertos kitu kami mangrupikeun panghandapnaorganizer panyimpen kantong ziplock, Barang-barang kami diaku sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa nyumponan kabutuhan ékonomi sareng sosial anu terus-terusan.Urang ngabagéakeun konsumén anyar jeung heubeul ti sagala lapisan kahirupan ngahubungan kami pikeun hubungan bisnis hareup jeung kasuksésan silih!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Bungkusan Dimensi 12″x5″x3x”-1pcs 8″x4″x3″-3pcs

    30,5 × 12,7 × 7,6 cm

    Ukuran 20,3 x 10,6 x 7,6 cm

    Beurat 1 kg / 0,453 pon
    Émbaran CTN 6 lembar/ctn
    Beurat bersih 5 kg/ctn
    Beurat kotor 5 kg/ctn
    Bahan Awi
    istilah pamayaran T/T, L/C
    Logo Sesuaikeun
    Sertipikat BSCI .ISO9001.FSC.FDA.LFGB .BPA GRATIS

    Desain logo gratis
    Ukiran logo gratis
    Sampel gratis
    100% pamariksaan

  • Produk patali