Awi Ziplock Kantong Pangatur- suppliers borongan Online

Laci Dapur Pabrik pinuh ku kantong seleting sareng kantong, puteran janten huru-hara, macét ku kotak kardus anu dijepit dina gantung luhurna unggal anjeun nyobian muka -awi-ya!Candak ieugudang hack!Pangatur kantong ziplock sareng dispenser mangrupikeun kotak awi alami 15 ″ Lx11.8 ″ Wx3 ″ H kalayan slot anu ditunjuk pikeun jajanan, sandwich, quart, sareng kantong plastik galon.

kotak awi datang kalayan henteu diperlukeun assembly.Potongan luhurna meniru bentuk jalma anu anjeun robek sapanjang garis perforated tina kotak kardus ziplock individu, janten nransferkeun sadayana kantong plastik tina wadahna anu gampang ditumbuk, rawan éntropi kana awi anu kuat sareng rapih.Cara anu langkung gampang tibatan nyelaraskeun sareng nutup seleting dina kantong ziplock éta, éta pasti.

Pabrik OEM ZIPLOCK BAG ORGANIZER - Pangatur baggie kami tiasa nyimpen kantong plastik panyimpen dahareun anu pabalatak dina laci anjeun dumasar kana kategori, jaga dapur anjeun rapih.

  • Cocog sareng kalolobaan kantong ZIPLOCK - Panitia gaduh kapasitas anu luar biasa sareng sampurna tiasa nyimpen kalolobaan merek kantong sandwich, kantong quart, kantong jajanan, kantong galon.
  • DIMENSI - 15″Lx11.8″Wx3″H, punten ukur ukuran laci anjeun sateuacanna, tangtosna, anjeun ogé tiasa nempatkeun kana countertop dapur atanapi rak panyimpen.
  • BAHAN - Dijieun tina awi anu tiasa diperbaharui alami, permukaanna disegel ku cet, digosok ku leungeun, kuat sareng awét.
  • MUDAH DIGUNAKAN - Produk henteu kedah dirakit.Ngan nempatkeun kantong ziplock kana kotak numutkeun tampilan labél.

pesenan

500 PCS - potongan $50

1000 PCS- $100 potongan

Langkung jasa kontak diskon.

* Verifikasi kasaluyuan produk urang.Nyuhunkeun sampel gratis.
* Nyayogikeun DHL / Fedex / UPS ogé ngagaduhan hak sampel gratis

waktos pos: Nov-30-2021