Papan awi - Panyadia borongan Online

Awi motong Boards -Sasak Style

Ayeuna, tambahkeun langkung seueur daérah motong pikeun proyék dapur anu ageung atanapi alit kalayan pilihan ageung kami anu didamel saépapan motong awidi pabrik langsung, harga borongan.

Chef ti sakumna dunya terang yén awi mangrupikeun bahan anu cocog pikeun dianggo di dapur.Tina kakuatan alamiahna kana sipat antibakteri alami, dugi ka kinerja anu hampang, awi aya dina kelasna sorangan.Sababaraha gaya sareng ukuran sayogi sapertos griddle awi sareng panutup pembakar pikeun rentang Jenn Air sareng Viking anjeun.

Naha ngagunakeun Papan motong Gaya Bridge?

Awi, dianggap jukut teu kai jeung ngajadikeun hiji alus teuingpapan motong.Kanyataan yén éta tumuwuh gancang ngajadikeun eta renewable sarta pilihan gede pikeun eco-sadar.Awi téh sarupa jeung kai sabab masih keropos tapi leuwih teuas batan kai.Papan motong awi Éta hadé pikeun motong sayuran, nyiksikan daging atanapi ngalayanan appetizers.

Mangpaat Talenan Awi

  • Awi langkung padet tibatan maple, walnut sareng céri sareng kirang porous sahingga henteu gampang ngawarnaan sareng tiasa nolak ngawarnaan daging sareng jinis sayuran anu tangtu.
  • Awi tahan nyerep cai, ku kituna, éta henteu gampang beulah atanapi rengat sapertos papan motong kai standar.
  • Awi mangrupakeun bahan pangropéa low
  • Awi sacara alami antimikroba sareng sumber daya héjo, tiasa diperbaharui sareng ramah lingkungan

Custom Engraved motong Boards

  • Naha anjeun hoyong ukiran papan motong khusus anu anjeun pikahoyong?Anjeun tiasa nyaluyukeun papan motong anjeun atanapi milih salah sahiji desain anu tos didamel!Pariksa pilihan kami tina
  • produk pribadi dieu
  • MOQ: 200 PCS atanapi langkung handap anjeun peryogikeun, Nyadiakeun produk / logo / packing ngaropéa.

waktos pos: Dec-20-2021