FAQs

Q1: Dupi anjeun nampi produk ngaropéa?

A: Leres, Kami nampi desain khusus, kalebet ukuran produk / ukiran logo / lukisan permukaan / pilihan bungkusan jsb.

Q2: Abdi seller Amazon anyar jeung leutik, Naon pitulung anjeun tiasa nawiskeun kuring?

A: Pikeun ngaluncurkeun, urang tiasa nyarankeun produk sareng analisa kauntungan, punten wartosan kami upami anjeun peryogi bantosan.

Q3: Naon MOQ anjeun:

A: Biasana MOQ kami nyaéta 500 PCS.Tapi kami nampi kuantitas anu langkung handap pikeun pesenan percobaan anjeun, Pls ngahubungi jasa kami sareng bakal nampi réspon.

Q4.Dupi abdi tiasa gaduh urutan sampel sarta pariksa kualitas?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.

Q5: Naon tanggal pangiriman anjeun?

Biasana 40-45 dinten, tapi usum promosi sareng pesenan ageung sanés pikeun rujukan.

Q6: Kumaha anjeun ngadalikeun kualitas?

Sistim kadali kualitas lengkep, Dina produksi jeung ahir dua kamajuan inspeksi QC, Mastikeun kualitas barang.