Pabrik OEM Bambu Ziplock Kantong Panyimpen Pangatur pikeun Dapur Laci Magnét tutup sareng Ziploc, Bungah, Galon, Quart, Sandwich & Kantong Snack

Katerangan pondok:

SKU:KB030
Ukuran: 12"x12"Wx3" H 30.5X30.5X7.6(cm)

OEM / ODM:Ngarojong

MOQ: 200 SET

Bahan: Awi & Kai

Prosés Tipe: CNC Engraving

Disposable: Non-Disposable

Sertifikasi: FDA, CE / EU

Fitur: Ramah Lingkungan

Pamakéan: Panyimpenan


Rincian produk

Inpormasi Tambahan

promosi

  • Panutup luhur anu tiasa dibuka pikeun ngeusian gampang: 6 sét magnet anu kuat dianggo pikeun nyambungkeun tutup sareng kotak, sareng kantong ziplock ngeusian langkung merenah.
  • Cocog sareng kantong ziplock merek anu sanés: Cocog sareng Ziploc, Solimo, Hefty, Glad, Up&Up & panyimpenan GreatValue, freezer sareng kantong slaider.
  • Ukuran ] 11.6″ L, 11.6″ W, 3″ H, punten ukur ukuran laci anjeun sateuacanna, tangtosna, anjeun ogé tiasa nempatkeun kana countertop dapur atanapi rak panyimpen.
  • Pangatur kantong Ziplock- Pangatur baggie kami tiasa nyimpen kantong plastik panyimpen dahareun anu pabalatak dina laci anjeun dumasar kategori, jaga dapur anjeun rapih.
  • Awi alami nganggo ukiran laser ] - Organizer laci kami pikeun kantong neundeun dahareun diwangun ku 100% awi ramah lingkungan sareng teu aya bau.Huruf ukiran laser nganggo Galon, Quart, Sandwich & Snack anu bakal tahan saumur hirup, unik tapi praktis
  • MOQ LOW TO 200 SET
  • Sampel gratis pikeun palanggan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Bungkusan Dimensi 12″x12"Wx3" H 30.5X30.5X7.6(cm)
    Beurat 1 kg / 0,453 pon
    Émbaran CTN 6 lembar/ctn
    Beurat bersih 5 kg/ctn
    Beurat kotor 5 kg/ctn
    Bahan Awi
    istilah pamayaran T/T, L/C
    Logo Sesuaikeun
    Sertipikat BSCI .ISO9001.FSC.FDA.LFGB .BPA GRATIS

    Sampel gratis

    MOQ 200 SET

    Desain labél gratis

  • Produk patali