Émbaran perawatan produk

Kumaha miara papan motong awi anjeun
1. cuci dipareuman ku cai haneut langsung saatos dipaké, usap kaluar Uap jeung kaen garing.
2. Tetep papan motong dina garing, tempat ventilated.nongkrong jeung nempatkeun eta dina stand mangrupa métode pangalusna.
3.Never ngantep eta dina cai pikeun lila, Pernah nempatkeun dina mesin-suhu luhur kayaning dishwashers, oven microwave, sarta pernah ngalaan panonpoé.Bakal gancang deform atanapi rengat papan motong tercinta Anjeun.upami anjeun hoyong sterilisasi, éta saé tetep di panonpoé salami 5-10 menit.
4.Salian beberesih poean, oiling biasa diperlukeun.Frékuénsi pangsaéna nyaéta sakali unggal dua minggu.Cukup nempatkeun 15ml minyak goreng dina panci sareng panaskeun sakitar 45 derajat, teras celupkeun ku kaén anu bersih.Candak jumlah anu pas sareng usap dina permukaan papan motong dina gerakan sirkular.Bisa dipaké salaku moisturizer awi jeung pakarang ngonci cai.Bisa ngajaga Uap awi urang ka extent greatest dina kaayaan parobahan drastis dina cuaca, sarta eta oge bisa nyieun papan motong dipaké kasampak anyar.
5. Lamun papan motong anjeun boga bau aneh, cara pangalusna nyaéta ngagunakeun baking soda sarta jeruk nipis di luhur, ngusap eta kalawan kaen beueus haneut, sarta eta bakal kasampak anyar deui.
Tip: Katerangan ieu tiasa diproduksi labél sareng ngarangkep kana unggal produk gratis, buru-buru pesen!

Kumaha Miara Pangatur Laci Awi Anjeun
1. Ulah nempatkeun Awi Laci Pangatur anjeun dina cai pikeun lila.Submersion berkepanjangan dina cai bisa muka serat alam sarta ngabalukarkeun bengkahna.
2.Please mastikeun yén cai dina flatware jeung barang nu nyimpen geus musnah garing, nu teu ngan bakal manjangkeun umur layanan produk, tapi ogé ngahambat produksi baktéri.
3. Pikeun pamakéan jangka panjang, garing Awi Laci Pangatur di pangheubeulna ku anduk bersih sanggeus ngumbah sarta pamakéan.
4. Ulah ngabersihan baki cutlery Awi anjeun dina dishwasher.
5.Periodically, Anjeun kudu minyak Anjeun Awi laci Pangatur, Ngan make minyak mineral kelas dahareun kaen lemes jeung ngusap beungeut cai, sampurna waktu 2 minggu sakali.
6.Upami Pangatur Laci Awi anjeun ngagaduhan bau anu aneh, usap ku jeruk nipis sareng baking soda. Ieu bakal katingali deui.

Tip: Katerangan ieu tiasa diproduksi labél sareng ngarangkep kana unggal produk gratis, buru-buru pesen!