Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Fujian Bridge Style Furnishings Co., Ltd. nyaéta supplier produk konsumen AWI sareng KAYU anu difokuskeun e-commerce sareng produk Awi & Papan Pamotongan Kayu, Pangatur Laci Awi, Papan Keju Charcuterie Bambu jsb. Pausahaan nyayogikeun produkna utamina ka para penjual Amazon di sakuliah. Amérika Kalér jeung Éropa.Sanggeus dasawarsa pangwangunan, pabrik milik pinuh na nyertakeun 15000 méter pasagi sarta Certified kalawan BSCI, FSC, ISO9001.
Dina dasawarsa ka tukang, sistem kontrol kualitas anu ketat sareng jasa anu saé ngamungkinkeun Fujian Bridge Style Furnishings Co., Ltd. pikeun ngalayanan langkung ti 1000 penjual Amazon sareng ngajaga kerjasama bisnis jangka panjang sareng nguntungkeun.
Pangembangan sareng inovasi anu terus-terusan, Fujian Bridge Style Furnishings Co., Ltd. parantos janten supplier awi sareng produk kai anu kasohor sareng dipercaya di Cina.

Kualitas

Salila 10 taun ka tukang, sistem kontrol kualitas anu ketat sareng jasa anu saé ngamungkinkeun Fujian Bridge Style Furnishing Co., Ltd pikeun ngalayanan langkung ti 1000 penjual Amazon sareng ngajaga kerjasama bisnis jangka panjang sareng nguntungkeun.

Tim Kami

tuanjian (1)

tuanjian (2)

tuanjian (3)

tuanjian (4)

Pameran