Awi Ziplock Kantong Panyimpenan Pangatur na Dispenser pikeun Dapur laci

Katerangan pondok:

SKU:KB029
Ukuran: 15"x11.8 "Wx3" H 38*30*7.6(cm)

OEM / ODM:Ngarojong

MOQ: 200 SET

Bahan: Awi & Kai

Prosés Tipe: CNC Engraving

Disposable: Non-Disposable

Sertifikasi: FDA, CE / EU

Fitur: Ramah Lingkungan

Pamakéan: Panyimpenan


Rincian produk

Inpormasi Tambahan

  • ZIPLOCK BAG ORGANIZER - Pangatur baggie kami tiasa nyimpen kantong plastik panyimpen dahareun anu pabalatak dina laci anjeun dumasar kategori, jaga dapur anjeun rapih.
  • Cocog sareng kalolobaan kantong ZIPLOCK - Panitia gaduh kapasitas anu luar biasa sareng sampurna tiasa nyimpen kalolobaan merek kantong sandwich, kantong quart, kantong jajanan, kantong galon.
  • DIMENSI - 38 * 30 * 7.6cm, mangga ngukur ukuran laci anjeun sateuacanna, tangtosna, anjeun ogé tiasa nempatkeun éta dina countertop dapur atanapi rak panyimpen.
  • BAHAN - Dijieun tina awi anu tiasa diperbaharui alami, permukaanna disegel ku cet, digosok ku leungeun, kuat sareng awét.
  • MUDAH DIGUNAKAN - Produk henteu kedah dirakit.Ngan nempatkeun kantong ziplock kana kotak numutkeun tampilan labél.
  • PABRIK MOQ panghandapna pikeun ngajual Amazon anyar
  • 200 SET MOQ
  • Sampel gratis

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Bungkusan Dimensi 15 "x 11.8" W x 3 "H 38*30*7.6(cm)
    Beurat 1 kg / 0,453 pon
    Émbaran CTN 6 lembar/ctn
    Beurat bersih 5 kg/ctn
    Beurat kotor 5 kg/ctn
    Bahan Awi
    istilah pamayaran T/T, L/C
    Logo Sesuaikeun
    Sertipikat BSCI .ISO9001.FSC.FDA.LFGB .BPA GRATIS
  • Produk patali