KATEGORI

Produk Diulas

Tentang Kami

2018

Fujian Bridge Style Furnishings Co., LTD mangrupikeun supplier produk konsumen BAMBOO sareng KAYU anu difokuskeun e-commerce sareng produk dina sababaraha kategori produk, kalebet Imah & Dapur, Taman & Luar, Pasokan piaraan sareng Produk Kantor.Perusahaan nyayogikeun produkna utamina ka para penjual Amazon di Amérika Kalér sareng Éropa.
Sanggeus dasawarsa pangwangunan, pabrik milik pinuh na nyertakeun 8000 méter pasagi sarta Certified kalawan BSCI, FSC, ISO9001.Over 10 taun ka tukang, sistem kontrol kualitas ketat tur layanan unggulan ngaktifkeun Fujian Bridge Style Furnishing Co., Ltd pikeun ngalayanan leuwih ti. 1000 anu ngajual Amazon sareng ngajaga kerjasama bisnis jangka panjang sareng nguntungkeun.

Maca deui

News & Kajadian